Опаковай Умно!

|
Компанията ELGi, която е основана през 1960, има за основна дейност, проектирането и производството на широка гама от компресори за сгъстен въздух. Заслужила репутацията на дизайнер и производител на винтови компресори, благодарение на стратегически партньорства, продължителниразработки и подобряване на продуктите.
През годините, ELGi се издига като мултипродуктово и мултисекторно предприятие, предлагащо цялостното решение за компресиран въздух във всички сфери.Дизайнерските способности на ELGiсе забелязват в широка гама от продукти, вариращи от маслени до безмасленивинтови компресори, бутални компресори и центробежни компресори. ELGi има собствени производства в Индия, Италия и САЩ, както и дъщерни фирми в Австралия, Бразилия, ОАЕ и Индонезия. Компанията развива бързо глобалното си присъствие и привлича дистрибутори, и клиенти с последната си генерация продукти.
Дизайнерските способности на ELGiсе забелязват в широка гама от продукти, вариращи от маслени до безмасленивинтови компресори, бутални компресори и центробежни компресори. ELGi има собствени производства в Индия, Италия и САЩ, както и дъщерни фирми в Австралия, Бразилия, ОАЕ и Индонезия. Компанията развива бързо глобалното си присъствие и привлича дистрибутори, и клиенти с последната си генерация продукти.
Винтовите компресори се произвеждат изцяло като се използват съвременни центрове за обработка и шлифоване на ротори, на отливки с различни размери. Собствените η-V ротори на ELGI осигуряват енергийно ефективно подаване на сгъстен въздух за всички взискателни приложения. ELGI е една от малкото компании, способни да произвеждат широка гама от винтови двойки и цели компресори в света. Патентованото портфолио на ELGI е свидетелство за непрекъснатите проучвания и възможности за иновации на компанията.
Винтови компресори ELGI
Серия EG
Серия AB
Серия EN